Футболистите на английския гранд Манчестър Юнайтед се оказаха истински машини

...
Футболистите на английския гранд Манчестър Юнайтед се оказаха истински машини
Коментари Харесай

Погба и още четирима от Юнайтед ще стават бащи

Футболистите на британския гранд Манчестър Юнайтед се оказаха същински машини за бебета. Става дума за това, че в отбора на Оле Гунар Солскяер се чакат цели 5 новородени.

Първият щастливец се оказва прероденият под управлението на новия управител - Пол Погба. Неговата половинка Мария Салауес чака първото им дете. Красивата боливийка бе щракната с " новото " коремче от папараци по време на коледно-новогодишните празници.



Още един от футболистите, които чакат дете, е шведският защитник Виктор Линдельоф. През октомври красивата му половинка Мая Нилсон разкри със фотография в Инстаграм прелестната вест.



Поредната бременна половинка в Юнайтед се споделя Сам Куук. Прекрасният модел е половинката на Крис Смолинг и тя също като Мая Нилсон показа фотография в Инстаграм, разкривайки огромната вест.



Петорката се добавя още от бразилския плеймейкър Фред, както и Матео Дармиан. Моник Салум е половинката на " кариоката ", като двамата към този момент са решили, че техният наследник ще се споделя Бенджамин.



Франческа Комани пък, която е жена на Дармиан, също не остана по-назад, публикувайки новината в Инстаграм. Вижте тази обява в Instagram.
Immenso e Puro... #fulloflove #A @matteodarmian36

Публикация, споделена от FrancescaEleonora (@francesca_ele_cormanni) на Дек 30, 2018 в 6:42 PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР