Футболистите Илиян Христов и Смилен Златанов бяха осъдени условно за

...
Футболистите Илиян Христов и Смилен Златанов бяха осъдени условно за
Коментари Харесай

Осъдиха условно футболисти, пребили момче

Футболистите Илиян Христов и Смилен Златанов бяха наказани условно за нанесен побой върху младия благоевградчанин Борис Олев. Присъдата бе произнесена през вчерашния ден в Районен съд Благоевград от арбитър К. Панкова след развой, траял повече от 5 години.

Двамата бяха наказани на по 1 година отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период и обезщетение за потърпевшия в размер на 6000лв. Припомняме, че те бяха привлечени като обвинени за нанесена междинна телесна щета, откакто през лятото на 2014 година, в центъра на Благоевград пребиха с особена свирепост и без причина младият Олев.

Случката се разигра на 20 август, когато две компании се засекли в сладкарница " Бакалов " за ранна закуска след дискотека. На една от масите седял Илиян Христов в компанията на своя другарка, когато в заведението влезнал и Олев в компанията на свои другар. Христов и приятелката му към този момент похапвали и, с цел да се направи на значим пред нея той подвикнал на преминаващия около тях Борис: " Гледай къде вървиш, да не ми блъснеш пицата, че съм дал 1.30лв за нея ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР