Футболистите и треньорският щаб на ЦСКА отпътуваха за Банско, където

...
Футболистите и треньорският щаб на ЦСКА отпътуваха за Банско, където
Коментари Харесай

Тибо Вион и Бисмарк Чарлс заминаха с ЦСКА за Банско

Футболистите и треньорският щаб на ЦСКА отпътуваха за Банско, където ще проведат мини лагер по време на паузата за националните тимове.

Наставникът Стойчо Младенов взе със себе си всички налични играчи без тези, ангажирани с националните тимове, а групата бе запълнена и с няколко гении от Академия ЦСКА, които ще имат опция да се готвят дружно с мъжкия тим.

31-кратните първенци ще останат в планинския град пет дни, като по време на подготовката са планувани двуразови тренировки и една другарска среща.

Съперник в контролата ще бъдат домакините от Банско, с които „ алените “ премериха сили преди месец, когато още веднъж се готвиха в града. Тогава отборът на Стойчо Младенов завоюва с 4:1.

Двубоят ще се играе в понеделник, 11 октомври, от 15:00 ч., а след мача тимът ще тръгне назад към София, където футболистите ще получат ден отмора.

Днес играчите организираха следобедна подготовка въз основата в Панчарево. Наравно със съотборниците си се готвеше Тибо Вино, който към този момент е изцяло възобновен. Отделно от групата упражняваха нападателите Бисмарк Чарлс и Жорди Кайседо, които не престават да лекуват травми, само че също отпътуваха за Банско.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР