Футболистите и треньорите на Етър са се отказали от по

...
Футболистите и треньорите на Етър са се отказали от по
Коментари Харесай

В "Етър" помогнаха на клуба с по една заплата

Футболистите и треньорите на " Етър " са се отказали от по една заплата, с цел да оказват помощ на клуба, който се намира в тежко финансово състояние. Новината заяви един от капитаните в отбора - вратарят Христо Иванов, който в същото време загатна за други дължими суми към тима.

" Футболистите взехме решение да помогнем на клуба в тази тежка обстановка, като се откажем от една заплата в името на това " Етър "  да просъществува. Защото обстановката в действителност е тежка, както за цяла България, по този начин и за нашия клуб, и се надяваме управлението да застане също до нас и да го оцени. Топката е в техните ръце и крайници, тъй като в действителност има неща, които не са гладки. Надяваме се всичко да се почисти, тъй като ни предстоят много тежки мачове. Всички сме единни, всички сме експерти и желаеме " Етър "  да оцелее в тези тежки времена. Ние вършим каквото би трябвало, топката е в полето на управлението ”, разяснява Христо Иванов пред клубния уебсайт. Той беше безапелационен, че съотборниците му ще се влагат оптимално в тренировки и мачове, макар сложната обстановка.

Треньорът Петко Петков поддържа играчите си: " Имам разполагаем футболисти, които са същински мъже. С този жест те демонстрират, че обичат тима си и в действителност желаят " Етър "  да продължи да играе в елита. Много хора не си дават сметка какво е да си професионален футболист, всеки брои парите им, само че тези момчета имат фамилии, поставят големи старания на терена и парите, които изкарват, са почтени и с доста труд. Затова – реверанс към техния жест и нека всички дружно успеем да спасим " Етър ". Треньорите поддържаме тяхното решение и на собствен ред също се отхвърляме от по една заплата. Това е персонално решение на всеки един от нас и е жест освен към клуба, само че и към хората от Велико Търново ”.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР