Футболистите и ръководството на ЦСКА вече пристигнаха в Украйна, където

...
Футболистите и ръководството на ЦСКА вече пристигнаха в Украйна, където
Коментари Харесай

ЦСКА пристигна в Украйна. Феновете с куп забрани в Запорожие

Футболистите и управлението на ЦСКА към този момент дойдоха в Украйна, където на следващия ден (15 август) ще се изиграе реваншът сред " алените " и " Зоря " Луганск от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Срещата може да наблюдавате директно по bTV Action, на VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg от 19:30 ч.

" Червените " потеглиха от София без двамата си капитани - Николай Бодуров и Рубен Пинто, които останаха отвън състава и за предния мач поради нарушение на дисциплината.
ЦСКА потегли за Украйна без Бодуров и Пинто Гледайте реванша на "червените " против "Зоря " Луганск на 15 август директно по bTV Action
Компания на играчите в самолета правеха куп митове на " аления " клуб - Димитър Пенев, Петър Жеков, Димитър Якимов, Пламен Марков и Георги Велинов, както и почитатели.

Снимка: bTV

Очаква се отборът на ЦСКА да бъде подкрепян от 600 последователи на стадиона в Запорожие, а билетите за тях да са с цена малко над 1 евро.

Отборът на " Зоря " не организира домакинските си мачове в Луганск, защото градът беше сцена на военни конфликти сред украинската войска и проруски сепаратисти до неотдавна. За това срещите се играят на над 400 км от там.
" Зоря " Луганск - тим в заточение Защо почитателите на противника на ЦСКА пътуват през целия ден преди мач на своите любимци?
Въпреки че Запорожие попада в мирна зона, домакините предизвестиха последователите да не напущат хотела си, защото локалните националисти не са добре настроени към българите. Също по този начин на гостуващата агитка би трябвало да заобикаля да приказва на съветски и да употребява британски език. Не е целесъобразно да се заговарят локални поданици и да се посещават заведения.

Първата среща сред ЦСКА и " Зоря " Луганск приключи 1:1.

Вторият мач ще се изиграе на 15 август и ще бъде излъчен директно по bTV Action, на VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg от 19:30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР