Футболисти, треньори и членове на административните щабове на различните национални

...
Футболисти, треньори и членове на административните щабове на различните национални
Коментари Харесай

Футболните национали аплoдираха българските медици

Футболисти, треньори и членове на административните щабове на другите национални обединения на България благодариха посредством особено видео на родните медици, които са на първа линия в битката с ковид.

В клипа присъединяване вземат 60 представители на българското футболно семейство. Някои от участниците са в страната, а други се намират в разнообразни краища на света поради ограниченията за самоизолация. Всички те обаче се сплотиха и с овации благодариха на лекарския личен състав.



" В миг, в който футболът е на назад във времето, бих желал да насочва особено обръщение от името на българските национални тимове и да благодаря на лекарите и медицинските лица, които вършат невъзможното и рискуват личното си здраве, с цел да се грижат за нашето. Благодарности и овации за всички вас ", декларира селекционерът на " лъвовете " Георги Дерменджиев.

Колегата му от младежкия народен отбор Александър Димитров прибавя: " Вие сте хората, които ще ни върнат естествения живот и футбола, без който не можем. Сега вие сте тима, а ние сме вашите почитатели! Респект и благодарности! ".

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР