Футболисти от Тотнъм за трети път бяха хванати да не

...
Футболисти от Тотнъм за трети път бяха хванати да не
Коментари Харесай

И отново в Тотнъм: играчите за трети път хванати, че не спазват препоръките за социална дистанция

Футболисти от Тотнъм за трети път бяха хванати да не извършват нарежданията и рекомендациите за обществена отдалеченост и изолираност поради пандемията от Ковид-19.

Халфът на лондончани Серж Орие разгласява общо видео в профила си в обществената мрежа Инстаграм дружно със своя съотборник Муса Сисоко. Малко по-късно клипът беше заличен, а двамата футболисти обявиха, че ще създадат подаяние за Националната здравна работа във Англия.

| More troubling news for the club incoming as Serge Aurier and Moussa Sissoko train together. #THFC #COYS
pic.twitter.com/EJv4WtjNqs
— Harry Hotspur (@HarryHotspurWHL) April 21, 2020
"Признаваме, че носим отговорност, която би трябвало да бъде модел на подражение. Това важи изключително за този интервал на неустановеност, пред който са изправени всички по целия свят. Благодарим на Националната здравна работа за неуморната работа. Правим подаяние, с цел да покажем поддръжката ни към тяхната работа ", се споделя в общо изказване на Сисоко и Орие.

Мениджърът на "шпорите " Жозе Моуриньо се извини по-рано този месец, че беше хазаин на спонтанна подготовка с Танги Ндомбеле, до момента в който Райън Сесеньон и Давидсон Санчес също сервираха извинения, откакто бяха видени да тичат дружно. Английското състезание беше спряно през март поради пандемията от Ковид-19.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР