Футболисти и хора от екипа на Лестър отдадоха почит на

...
Футболисти и хора от екипа на Лестър отдадоха почит на
Коментари Харесай

Лестър отдаде почит на починалия собственик в Бангкок

Футболисти и хора от екипа на Лестър отдадоха респект на починалия притежател на клуба Вишай Шриваданапрабха в родния му Бангкок. След края на дуела с Кардиф в събота, 13 члена на Лестър – в това число мениджърът на тима Клод Пюел, нападателят Джейми Варди и Шинджи Оказаки потеглиха към Бангкок. Заедно със спортния шеф Джон Рудкин към столицата на Тайланд отпътуваха още капитанът Уес Морган, бранителите Хари Магуайър, Кристиан Фукс и Бе Чилуел, полузащитниците Уилфред Ндиди, Джеймс Мадисън, Марк Олбрайтън и Анди Кинг, както и вратарят Каспър Шмайхел.

Днес е вторият ден на печал в един от най-популярните храмове на Тайланд Уат Теспирин, където се обслужват погребения на значими тайландски особи. През идващите няколко дни се чака известни политически и бизнес персони да посетят храма, с цел да отдадат респект на 61-годишния тайландец. Той почина предходната седмица дружно с още четирима души, когато хеликоптерът му се разруши на терена преди дуела на Лестър с Уест Хем. Смъртта му хвърли в печал освен управлението на,,лисиците “, само че и цялата футболна общност. Именно той бе с една от главните заслуги за купата на тима през сезон 2015-16 – достижение, за което малко на брой са си мислили, че е допустимо.

В събота в дуела против Кардиф Лестър изигра първата си среща след гибелта на Шриваданапрабха, като двата отбора отдадоха респект към гибелта му преди мача. По време на срещата имаше и минута безмълвие в памет на починалия притежател. Говорител на Кинг Пауър, компанията на Шриваданапрабха, добави, че принцеса Шириванавари Нариратана, щерка на крал Маха Важиралонгкорн, ще посети траурната гала в Бангкок.

След нея тялото на Вишай ще бъде непокътнато 100 дни преди да бъде кремирано, като дата за това към момента не е оповестена публично. Собственикът оставя семейство от двама сина и две дъщери. Останалите четири жертви в злополуката бяха разпознати от полицията във Англия – това са Нурсара Сукнамай – актриса и останала втора на състезанието Мис Тайланд през 2005 – Кавепорн Пунпаре, водачът на хеликоптера Ерик Суафер и пасажерката Изабела Роза Леховиц. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР