Футболистът Валери Божинов тръгна на психолог заради гаджето си Биляна

...
Футболистът Валери Божинов тръгна на психолог заради гаджето си Биляна
Коментари Харесай

Валери тръгна на психолог заради Биляна

Футболистът Валери Божинов потегли на психолог поради гаджето си Биляна Дол. Сръбкинята не го е докарала до психическо разстройство, а даже в противен случай – желае да му помогне да излекува половата си взаимозависимост, написа „ Галерия “.

Припомняме, че при започване на лятото Биляна заряза Валери след серия от изневери от негова страна. Дол обществено разгласи, че Божинов има сериозен проблем със половия си нагон, който стигнал до болестно положение. Все отново сръбкинята не можа да издържи дълго без Валери и няколко месеца по-късно му елементарни.

Оказва се обаче, че прошката й не е била безусловна – Биляна сложила ултиматум на Божинов да стартира визити при фамилен психолог. Футболистът всяка седмица трябвало да върви на терапия, до момента в който експертът не реши, че казусът е преодолян.

И до момента в който множеството одобряват обстановката като занимателна, психолози предизвестяват, че хиперсексуалността е съществено психологично разстройство.

View this post on Instagram
#justaperfectday #endlesssummer #beachvibes #myfavoriteseason #loveit

A post shared by (@biljanadoll_official) on Aug 30, 2019 at 1:37am PDT

Хората, изпитващи полова охота, мъчно могат да бъдат задоволени и водят безразборни контакти с разнообразни сътрудници.

Самият Валери се бори с този проблем от години. Още когато беше с певицата Алисия, тя нееднократно го хващаше в изневери. Азбучен образец е казусът, когато фолк фурията го хвана на шаблон в оргия в комплекс „ Царско село “. Заедно с нея бе приятелката й Христина Витанова - тя пък завари бащата на децата си Благой Георгиев с две манекенки.

Говори се, че по време на брака си с Николета Лозанова Валери също не можел да владее хиперсексуалността си и точно това е повода да се разведат. „ До този миг не ми се е случвало обществено да се жалвам, че са ми изневерили, няма да го направя и в този момент “, премерено отговори Лозанова на въпроса дали Валери в миналото й е кръшкал.

Пред свои другари Божинов признал за казуса си и декларирал, че е подготвен на всичко, с цел да резервира Биляна до себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР