Футболистът с най-много голове за българския национален отбор Димитър Бербатов

...
Футболистът с най-много голове за българския национален отбор Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Димитър Бербатов не вижда Коутиньо в Манчестър Юнайтед

Футболистът с най-вече голове за българския народен тим Димитър Бербатов показа, че не вижда никакъв смисъл някогашният му клуб Манчестър Юнайтед да притегля бразилската звезда Филипе Коутиньо. Халфът ще се завърне в Барселона след края на сезона, откакто Байерн (Мюнхен) се отхвърли от опцията да откупи правата му.

" Много клубове от Висшата лига бяха свързани с неговото име, Арсенал, Челси, Нюкасъл и даже Манчестър Юнайтед, само че от време на време явният избор не постоянно е верен. Всички си мислеха, че той ще се оправи чудесно, когато мина в Барселона, само че нещата не сработиха. Понякога би трябвало да направиш стъпка обратно, с цел да можеш да вървиш напред ", показа Бербатов.

" Няма подозрение, че той ще отиде в добър тим, само че Коутиньо има потребност от управител, който има вяра е него и който да го направи най-важния човек в тима, с цел да играе умерено и с цел да е свободен да прави това, което може. Хората незабавно ще подчертават за връзката му с Ливърпул и по какъв начин всички няма да му простят един трансфер на " Олд Трафорд ", само че почтено казано Юнайтед няма потребност от него тъкмо в този миг ", продължи българинът.

" Бруно Фернандеш е доста сходен състезател. Той стартира доста мощно и наподобява доста обещаващ трансфер, тъй че не виждам смисъл Юнайтед да притегля Коутиньо. Погба се завръща, Фернандеш е там, Мактомини демонстрира страховит футбол. В Юнайтед имат доста класа, по този начин ще привличането на Коутиньо би било безсмислено ", сподели още някогашният голмайстор на " алените дяволи ".
 Бербатов: Коутиньо се справяше добре в Барселона, само че не му бе обещано задоволително време
Бербатов: Коутиньо се справяше добре в Барселона, само че не му бе обещано задоволително време

" Той е в доста сложна позиция "
 Снимка 457061
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР