Футболистът Радостин Нгуен, юноша на столичния Локомотив София, е момчето,

...
Футболистът Радостин Нгуен, юноша на столичния Локомотив София, е момчето,
Коментари Харесай

Близки на зверски пребитото момче в Бургас разкриха името на нападателя му

Футболистът Радостин Нгуен, младеж на столичния Локомотив София, е момчето, пратило в кома 18-годишния бургазлия Илия Стоянов, настояват близки на потърпевшото момче, представени от " Флагман ".

Радостин се развихрил в бургаска чалготека след изкарани несполучливи проби във втородивизионен клуб от района. Според околните на Илиян той без причина го нападнал и почнал да постанова.

Ударите обаче са били толкоз жестоки, че Илия е получил голям брой контузии по лицето, фрактура на челюстта и лицето, изгубил е доста кръв и е в медикаментозна кома. Илиян се нуждае от кръв, с цел да оцелее.

Извършителят Радостин Нгуен към този момент е в столицата, няма публична информация за случая. Почти несъмнено е разпитан и евентуално е въпрос на часове да бъде притеглен като обвинен, тъй като се касае за тежка телесна щета с заплаха за живота на почтено момче.

Футболистът преди време бе считан за един от огромните футболните гении на столичния Локомотив, само че по този начин и не съумя да се осъществя и за последно риташе във " В " група. През февруари се опитва да се уреди в тукашен тим, само че поради чепатия си темперамент, бързо бе разкаран.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР