Футболистът от школата на Локомотив София Радостин Нгуен е биячът,

...
Футболистът от школата на Локомотив София Радостин Нгуен е биячът,
Коментари Харесай

Футболист на Локо СФ е биячът, който прати младеж в кома

Футболистът от школата на Локомотив София Радостин Нгуен е биячът, който с 3 юмручни удара счупи носа на 18-годишния Илия Стоянов, оповестиха от полицията. В момента ученикът от 12 клас в бургаската гимназия по туризъм се бори за живота си в УМБАЛ-Бургас и се нуждае от незабавно кръвопреливане.

Инцидентът е станал малко след 05:30 часа на 11-и февруари пред бургаска чалготека. Едва на 14 февруари Илия си вади здравно и въпреки всичко подава тъжба в Първо РУП, разкрива "24 часа ".

Според правосъдния доктор, който го е прегледал, момчето е с леки телесни повреди - счупени носни костици. Състоянието на Илия обаче внезапно се утежнява на 20 февруари, носът му стартира да кърви и той е признат в УМБАЛ Бургас. Днес претърпява интервенция на носа, след което е настанен в реанимация.

В Първо Районно ръководство - Бургас е показано здравно удостоверение за получена лека телесна щета. В момента 22-годишният Радостин Нгуен, който е с непрекъснат адрес в София, се търси от полицейските чиновници на ОДМВР - Бургас. Той е изкарал несполучливи проби в тима на Созопол.

В Първо Районно ръководство - Бургас е формирано досъдебно произвеждане за нанасяне на междинна телесна щета. Събраните по случая материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР