Футболистът от националния отбор Симеон Славчев е следен от два

...
Футболистът от националния отбор Симеон Славчев е следен от два
Коментари Харесай

Клуб от Русия има интерес към национала Симеон Славчев

Футболистът от националния тим Симеон Славчев е наблюдаван от два отбора от чужбина, научи " Дневник ". Халфът, който играе за полския " Лехия " (Гданск), само че е чартърен в отбора от " Спортинг " (Лисабон), може да смени клуба си. За това загатна и сътрудникът на играча Стефан Бакалски.

По непотвърдена информация интерес има съветският " Ростов ".

" Нормално е да има интерес към Симеон, защото е народен играч с добра визитка и е най-хубавият на поста си. Засега той е в Полша и се готви за началото на пролетния полусезон, само че в случай че има действителна оферта, може да се стигне до трансфер ", изясни Бакалски, без да удостоверява кои клубове наблюдават клиента му.

Славчев се завърна в Гданск, където беше през предишния сезон и остави положителни усещания, влизайки няколко пъти в тима на кръга. През актуалната акция има 12 срещи и във всяка една от тях стартира като титуляр.

Интерес към полузащитника има и от тим, който се състезава в европейските клубни шампионати, добави сътрудникът на футболиста.

През предишното лято Славчев беше пред прекосяване в британския " Бирмингам " и даже взе присъединяване в предсезонната подготовка на сините. Впоследствие обаче " Спортинг " изиска 3.5 милиона евро, с цел да продаде футболиста и договорката пропадна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР