Футболистът обиколи центъра в столицата. Но на два пъти направи

...
Футболистът обиколи центъра в столицата. Но на два пъти направи
Коментари Харесай

Веднага След Грандиозното Завръщане Димитър Бербатов Се Замеси В Чудовищен Скандал! Никой Не Е Вярвал, Че Е Способен На Това!

Футболистът обиколи центъра в столицата. Но на два пъти направи едно и също нарушаване – не се съобрази с пътната маркировка.

Фактът, че направи цели два пъти същата неточност е задоволително сладкодумен. Едва ли е било от нехайство.

Първото нарушаване футболистът направи в лента за вдижение напряко. Но вместо да се съобрази с маркировката, той направи завой надясно с включен мигач.

Второто нарушаване Бербо направи в лента за придвижване наляво. Тогава той мина в дясното платно още веднъж с включен мигач.

След тези две нарушавания, Бербатов беше сниман да кара с телефон в ръка. С това той сподели, че по време на шофиране не употребява особено приспособление за диалог по телефона. Това нарушаване се глоби с санкция от 50 лева и лишаване на шест контролни точки.

За неспазването на пътната маркировка санкцията е в размер на 30 лева

След поредицата от нарушаванията Бербатов паркира в центъра на София. Той спря първокласното си Бентли пред офис на компания за недвижими парцели. Не е ясно каква е повода за визитата му там. Но за пръв път той посещава въпросния офис.

Междувременно стана ясно, че футболистът няма да играе в български тим. След индийското му премеждие, Бербо към момента обмисля разновидности за бъдещото си кариерно развиване. Мениджърът му помоли той да бъде оставен на мира.

На въпроса дали Бербатов ще се върне в Индия, пиарът му съобщи, че футболистът е същински експерт и постоянно извършва до край уговорките си, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР