Футболистът Николай Михайлов и половинката му - плеймейтката Николета Лозанова

...
Футболистът Николай Михайлов и половинката му - плеймейтката Николета Лозанова
Коментари Харесай

Николета и Ники откриха Club Е11ЕVEN Sofia

Футболистът Николай Михайлов и половинката му - плеймейтката Николета Лозанова дойдоха по-влюбени отвсякога на откриването на най-модерния клуб у нас - club Е11ЕVEN Sofia.

Новото нощно украшение в столицата, отвори порти, а цяла плеяда от известни персони мина през аления килим, с цел да станат част от грандиозното празненство. Ники Миахйлов и Николета, които са лицата на клуба, следиха целия ваучър от централно ВИП сепаре, на което компания им правеха над десетина другари, измежду които гримьорът Кирил Чалъков и сестрата на Николета - Велина Лозанова.

Топ коафьорът Венелин Кондаков, който е един от най-близките другари на Николета също бе част от шумното празненство и даже отпразнува рождения си ден. За подарък шумната компания му бяха подготвили майтапчийска торта, под формата на две големи женски гърди.

В купонджийския жанр на празненството идеално се вписаха водещите – Даниел Петканов и Александра Богданска, които с изключение на забележително възприятие за комизъм, демонстрираха и много опит в чупките в ханша.

Репортерката на Папараци Елизабет Методиева се качи на сцената за разрязването на лентата по случай откриването на клуб E11EVEN, а самата ножица бе връчена в ръцете на фолк артистът Илиян. Изборът не бе инцидентен, защото управата си пожелаха всичките им клиенти да са такива купонджии, като изпълнителят на Тупалка.

За да пожелаят попъртен вятър на клуба дойдоха още: фолк изпълнителите: Борис Дали, Яница, Арти, Алекса, Сашка Васева, моделът Катрин Вачева, братята Алфредо Торес и Борислав Комсийски, Христо Сираков, плеймейтката Нора Недкова и доста други.

Една от най-големите изненади на вечерта бе идването на естрадната прима Кичка Бодурова, която напълно неотдавна се е завърнала в България. След формалната част, купонът продължи с осъществяванията на Фики Стораро, който пя до дребните часове на нощта.

Снимки на откриването може да видите в нашата Галерия!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР