Футболистът Николай Михайлов и половинката му- плеймейтката Николета Лозанова пристигнаха

...
Футболистът Николай Михайлов и половинката му- плеймейтката Николета Лозанова пристигнаха
Коментари Харесай

Какво правят НиЛо и Богданска в сепарето

Футболистът Николай Михайлов и половинката му- плеймейтката Николета Лозанова дойдоха по-влюбени отвсякога на откриването на най-модерния клуб у нас- club Е11ЕVEN Sofia.

Новото нощно украшение в столицата, отвори порти, а цяла плеяда от известни персони мина през аления килим, с цел да станат част от грандиозното празненство. Ники Миахйлов и Николета, които са лицата на клуба, следиха целия ваучър от централно ВИП сепаре, на което компания им правеха над десетина другари, измежду които гримьорът Кирил Чалъков и сестрата на Николета - Велина Лозанова. Топ коафьорът Венелин Кондаков, който е един от най-близките другари на Николета, също бе част от празненството и даже отпразнува рождения си ден. За подарък шумната компания му бяха подготвили майтапчийска торта, под формата на две големи женски гърди.

В купонджийския жанр на празненството идеално се вписаха водещите – Даниел Петканов и Александра Богданска, които с изключение на забележително възприятие за комизъм, демонстрираха и много опит в чупките в ханша.

Репортерката на „ Папараци “ Елизабет Методиева се качи на сцената за разрязването на лентата по случай откриването на клуба, а самата ножица бе връчена в ръцете на фолк артиста Илиян. Изборът не бе инцидентен, защото управата си пожелаха всичките им клиенти да са такива купонджии, като изпълнителят на „ Тупалка “.

За да пожелаят попъртен вятър на клуба дойдоха още фолк изпълнителите Борис Дали, Яница, Арти, Алекса, Сашка Васева, моделът Катрин Вачева, братята Алфредо Торес и Борислав Комсийски, Христо Сираков, плеймейтката Нора Недкова и мн. други. Една от най-големите изненади на вечерта бе идването на естрадната прима Кичка Бодурова, която напълно неотдавна се е завърнала в България.

 След формалната част, купонът продължи с осъществяванията на Фики Стораро, който пя до дребните часове на нощта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР