Футболистът на Ювентус Сами Кедира похвали „изключителния" Кристиано Роналдо, като

...
Футболистът на Ювентус Сами Кедира похвали „изключителния" Кристиано Роналдо, като
Коментари Харесай

Кедира: Роналдо ще остане като един от най-добрите в историята

Футболистът на Ювентус Сами Кедира похвали „ изключителния " Кристиано Роналдо, като съобщи, че неговият съотборник е страховит модел за подражателство. Петкратният притежател на „ Златната топка “ се смята за един от най-хубавите играчи на всички времена.

Кедира кара седмия си сезон, в който играе дружно с Роналдо, като прекара пет години с него в Реал Мадрид, преди португалската звезда да се причисли към халфа в Торино през 2018 година. Германският национал приветства отношението на 35-годишния Роналдо и съобщи, че нападателят ще остане като един от великите за всички времена.

„ Кристиано е извънреден футболист и приказен човек ", сподели Кедира в чат онлайн в „ Instagram “ в четвъртък.

„ Играем дружно от седем години, пет от тях в Реал Мадрид и две в Ювентус. Поради своите умения и упоритостите си, съгласно мен, той е един от най-хубавите футболисти в света. Той желае да печели всякога, даже и да е на подготовка. Той е образец за подражателство за всички хора. Това е повода той да е един от най-големите футболисти. Мисля, че мога да се считам за щастливец, че към момента играя и упражнявам с него ", показа още германецът.

Le news e le
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР