Футболистът на Ювентус Пауло Дибала сподели, че първоначално му е

...
Футболистът на Ювентус Пауло Дибала сподели, че първоначално му е
Коментари Харесай

Дибала: Не можех да повярвам, че CR7 ще стане част от Юве

Футболистът на Ювентус Пауло Дибала показа, че в началото му е било мъчно да повярва, че Кристиано Роналдо ще му стане съотборник. Аржентинецът се върна на лятото на 2018 година, когато петкратният притежател на „ Златната топка “ направи трансфер при „ бианконерите “ и показа, че в началото новината за него е била единствено челна публикация на вестниците.

„ Животът на футболиста е като влакче на ужасите. Един ден те сочат за най-хубавия, а на другия те смятат за непотребен. Да намериш салдото е доста мъчно. Това се случва на всички, даже на първенци като Меси и Роналдо, които макар впечатляващите си кариери, са подложени на критика “, разяснява аржентинецът.

През лятото на 2018 година Кристиано Роналдо мина от Реал Мадрид в Ювентус. Дибала показа по какъв начин е приел прехвърлянето и показа усещанията си за португалския си съотборник.

„ Никой не си го представяше и не можех да допускам, че Роналдо става част от Ювентус. Мислех, че това е единствено челна страница на вестник. Сега познавам Роналдо и виждам, че е непретенциозно момче. Има своя облик, своето индентичност, метод, по който участва на терена. В съблекалнята обаче е като всички останали. Той е част от тима и му харесва да се майтапи “, разяснява още Дибала.

През сегашния сезон в Серия А Роналдо има 19 гола, които означи в границите на 27 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР