Футболистът на Ювентус Блез Матюиди защити от критиките своя съотборник

...
Футболистът на Ювентус Блез Матюиди защити от критиките своя съотборник
Коментари Харесай

Матюиди се застъпи за свой съотборник

Футболистът на Ювентус Блез Матюиди отбрани от рецензиите своя съотборник в полузащитата Адриен Рабио, който има единствено 206 минути на терена за „ бианконерите " от началото на сезона.

Матюиди и Рабио са сътрудници във френския народен тим, а също така играят дружно и в Пари Сен Жермен. Според 32-годишния халф Рабио ще се нуждае от време за акомодация към новата лига, просвета и език в Италия, само че безспорно е класен състезател и ще помогне на тима да печели титли.

„ Има огромна конкуренция в състава, само че знам, че той ще ни помогне да печелим значими трофеи. Миналият сезон бе сложен за него, в този момент би трябвало да се приспособява към ново състезание, което не познава и се оправя добре. За мен той не е съперник, а съотборник, с който дружно ще се борим за едни и същи цели. С него имаме специфична връзка. Виждаме се както на игрището, по този начин и отвън него. За начало му помогнах с езика, само че в този момент към този момент се научава ", съобщи пред френският L'Equipe Матюиди.

В момента Матюиди е в състава на Франция, който на следващия ден ще играе против Исландия в Рейкявик в евроквалификационен мач. В понеделник „ петлите " одобряват Турция. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР