Футболистът на ЦСКА Тибо Вион е усетил неразположение в часовете

...
Футболистът на ЦСКА Тибо Вион е усетил неразположение в часовете
Коментари Харесай

Обявиха защо основен играч на ЦСКА е пропуснал мача със Септември

Футболистът на ЦСКА Тибо Вион е усетил неразположение в часовете преди неделната среща със Септември, оповестява " Тема спорт ". Това е и повода французинът да отпадне от групата на Саша Илич и да изгледа успеха с 1:0 от у дома.

Все още не е ясно дали той е настинал, или е болен от вирус, само че упованията са, че ще бъде подготвен за идното домакинство на Локо (Пловдив). Срещата от 22-рия кръг на Първа лига е в събота от 17:30 часа на стадион " Българска войска ".

Добрата вест за Саша Илич е, че всички останали негови ученици са здрави. Днес футболистите на ЦСКА получиха ден отмора, а на следващия ден стартират подготовка за срещата с " черно-белите ".

На цялостни обороти към този момент две седмици тренира младият гений Асен Дончев, като той е подготвен да попадне в групата на " алените ". Кога ще се случи това, обаче зависи единствено от Саша Илич. Очаква се сърбинът да е деликатен с включването му в игра. По същия метод той действа и с нападателя Дауда Бамба, който към момента не е записал минути напролет.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР