Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес получи наградата си за Играч

...
Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес получи наградата си за Играч
Коментари Харесай

Тиаго пак играч на кръга: Надявам се в края да сме победители

Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес получи премията си за Играч на 35-ия кръг на Първа професионална лига.

Тиаго се разписа в дербито с Левски, а във вота събра 11 гласа от общо 19.

„ Първо желая да благодаря на всички, които са дали своят вот за мен и най-много на моите съотборници, без които нямаше да съумея. Единственото, което чакаме е един край, в който ще се борим до дъно. Надяваме се в края ние да излезем спечелили и да станем първи. Спокойни сме, само че е ясно, че когато играеш в огромен тим напрежение постоянно има”, съобщи Тиаго Родригес във връзка идния финален кръг, в който ще бъде решена шампионската купа.

„ Искаме да играем както би трябвало, да победим и знаем, че Лудогорец би трябвало да загуби точки, по тази причина постоянно има в такива мачове има малко напрежение. Сега към този момент би трябвало да спечелим и за жалост би трябвало да чакаме Лудогорец да загуби точки. Всеки тим играе за победи. Както споделих ние би трябвало да победим”, разяснява още Тиаго и продължи във връзка дербито с Левски:

„ През второто полувреме в мача с Левски ние се вдигнахме. Когато вкарахме гола и след аления картон, тимът играеше по-спокойно.”

„ Колкото до формата, обикновено е да има спадове и по-добри моменти”, сподели още играчът на ЦСКА, а за идния дуел с Ботев, той показа: „ Не сме имали резултати против този противник, само че ги познаваме добре. Както споделих това е един край.”

Тиаго е Играч на мача Левски - ЦСКА

Тиаго Родригес: Нищо не е свършило, би трябвало да спечелим борбата

Тиаго съкруши съперниците в полузащита в 35-ия кръг в Първа лига
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР