Футболистът на ЦСКА - София Дюкенс Назон даде мнението си

...
Футболистът на ЦСКА - София Дюкенс Назон даде мнението си
Коментари Харесай

Назон: Не говорим постоянно за титлата, но мислим за нея

Футболистът на ЦСКА - София Дюкенс Назон даде мнението си след успеха на своя отбор над Септември (София). “Червените ” се постановиха с 1:0 като посетител, а единственото попадение бе дело точно на нападателя.
 Срам! ЦСКА - София би децата на Септември с машинация Срам! ЦСКА - София би децата на Септември с машинация
“Беше сложен дуел и знаехме, че ще се надигнем против тим, който не се опасява да играе. Сякаш от време на време би трябвало да прекосяваме през сходни тежки проби. Важното е, че спечелихме трите точки.

Аз съм нападател и съм тук, с цел да въвеждам. Но за мен попаденията не са най-важното. Важни са, веселя се, само че преди всичко е тимът и купата, към която се стремим.

Колективът ни дърпа напред. Феновете през днешния ден бяха с нас, помогнаха ни и с тях на нашия тил и нашия темперамент ще бъде мъчно за всеки противник.

Ние имаме тази цел в нашите глави и по тази причина играем, само че гледаме да го вършим малко по малко. Не приказваме непрекъснато за купата, само че мислим за нея. Стремим се към нея. Идеята е да печелим всеки мач, с цел да я стигнем ”, съобщи Назон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР