Футболистът на ЦСКА Кирил Десподов спечели приза за най-добър български

...
Футболистът на ЦСКА Кирил Десподов спечели приза за най-добър български
Коментари Харесай

Кирил Десподов пред bTV: Тази награда няма да ме изпрати в космоса

Футболистът на ЦСКА Кирил Десподов завоюва наградата за най-хубав български футболист за 2018 година, само че е уверен, че премията няма да го главозамае. Минути след награждаването той се пошегува пред камерата на bTV на " галактическа " тематика.

" Чувствам се по-улегнал. Правил съм изявления под въздействието на страсти. Не мисля, че тази премия ще ме изпрати в космоса. Не желая да разясня това повече, тъй като нараних много хора. Не желая да има отрицателна мисъл и страст към мен ", сподели Десподов.

През 2017 година той употребява сходно изявление след едно от дербитата на " алените " против " Левски ".

В борбата за най-ценния самостоятелен трофей в българския футбол, който се присъжда за 58-ми път, Десподов изпревари Георги Петков от " Славия " и Тодор Неделев от " Ботев " Пловдив. Така той надгради самостоятелните си оценки от анкетата, откакто сграбчи наградата за най-перспективен млад футболист за 2017 година
Кирил Десподов е футболист номер 1 на България за 2018 година Той се пребори за наградата с Георги Петков и Тодор Неделев
" Голяма борба с двама доста мощни кандидати. И двамата заслужаваха първото място, тъй като се показаха на доста високо равнище. Вътрешно в себе си я желаех, надявах се и се веселя, че избрахте мен. Изпращам доста добра година. Успях да отбележа голове, да направя асистенции, да оказа помощ на тима. Усещам, че 2019 година е моята, тъй като играя с номер 19. ", съобщи футболистът на ЦСКА.

" Според мен това е един доста огромен скок. Всички пишат, че ме желаят в Англия, в Италия, в Германия... единствено в Афганистан не ме пратиха. Гледам да не обръщам внимание на това нещо, тъй като малко или доста може да ми повлияе на душeвността. ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР