Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията. Той

...
Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията. Той
Коментари Харесай

Футболистът Георги Йомов е задържан след снощната стрелба в София

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е арестуван от полицията. Той се разпитва във връзка със снощния случай, при който двама мъже бяха простреляни на бензиностанция на в София, оповестява БНР.

В понеделник след 22 часа е подаден сигнал за човек с оръжие на бензиностанция. След 5 минути е подаден втори сигнал към този момент за простреляно лице. Простреляните са Марио Вълчев и Иван Петров. Единият е прострелян в двете бедра. Той е настанен във ВМА, опериран е и е разпитан. Другият е с огнестрелна разкъсна рана, зашит, разпитан и освободен. Разпитани са голям брой очевидци, прегледани са камерите на бензиностанцията.

Полицията продължава да издира стрелялите по мъжете. Претърсени са няколко адреса, конфискувани са записи от камери.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха публично пред БНР, че по случая има арестуван. По информация полицията в София търси бащата и брата на футболиста Георги Йомов, който е арестуваният. Лицето, възпроизвело изстрела, е мъж на възраст сред 50-55 години, оповестява Българска национална телевизия.

Снощи, пред уеб страницата на ЦСКА Йомов разгласи, ще няма нищо общо със случая, както и че е дал на брат си своята кола, която е била в региона на бензиностанцията. След това обаче пред полицията е признал, че е участвал.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР