Футболистът на ЦСКА Джонатан Линдсет бързо се аклиматизира в състава

...
Футболистът на ЦСКА Джонатан Линдсет бързо се аклиматизира в състава
Коментари Харесай

Джонатан Линдсет се чуди: Наистина, не знам как точно се използва ВАР в България

Футболистът на ЦСКА Джонатан Линдсет бързо се аклиматизира в състава на Саша Илич и е окуражен да извърши фантазията си да се подвизава в групите на един от евротурнирите още през идващия сезон.

Той приказва в предаването " Код Спорт ", споделяйки забавни неща за нашите географски ширини.

" ЦСКА е клуб със ужасно богата история. Това е клуб, представял българската войска. И по тази причина доста се веселя да играя на стадион " Българска войска ", пред тези страхотни почитатели, които постоянно са шумни и ни поддържат от самото начало. Те най-много ме окуражават да изляза с алената фланелка и да играя допустимо най-добре. А това, повярвайте е доста, доста значимо за един футболист.

Разбира се, че мачовете с Лудогорец и Левски са основни, само че ние загубихме и двата. Те могат да решат развоя на състезание в неговия край. И в двата случая играехме като посетители. Ще забележим какво обаче ще се случи, когато ние сме домакини. Нека се изправят против нашата Армия и тогава ще забележим. Нищо още не е решено, тъй като съм сигурен, че тогава ще е друго.

Не знам за какво ЦСКА игра мощно против Лудогорец, само че против Левски те бяха доста добре готови за дуела с нас. Треньорът им избра точната за момента тактичност. За другия конфликт знаехме, че ще се надигнем също против мощен отбор - този на Лудогорец. Но тогава пък ние с нашата тактичност показахме, че можем да сме мощни против мощните. Така че, мисля, че нашият треньор се оправи доста добре в този мач. Но нямахме късмет.

Не знам по какъв начин тъкмо се употребява ВАР в България. Можем да приказваме за последния мач против Лудогорец. Имахме две обстановки за дузпа - една за игра с ръка и една, в която Шагоян беше блъснат. Не мога да схвана за какво ВАР не се намеси. Може би решенията са били верни, може би не. Но аз не видях връзка сред ВАР и съдиите. Нещо повече - изобщо не съм сигурен дали го използваха.

В Норвегия няма ВАР. Поне към момента. В Норвегия можеш доста повече да приказваш със съдиите. Има разговор по време на мача. Ако в България това се случи, съвсем постоянно незабавно ти демонстрират картон. И действително няма смисъл да го правиш.

Точно това не одобрявам в българския футбол. За мен разговорът сред футболист и рефер е положително нещо. Ако съдията сбърка, би трябвало да може да го одобри. Ако аз сбъркам паса, би трябвало да го приема. Така че бих желал да имам тази връзка с реферите.

Със сигурност ще бъдем в борбата за купата. Ще се борим до края. Да, загубихме от Левски и от Лудогорец. Но това са единствено двете ни загуби през сезона. Имаме по още един мач с тях и ще се борим да ги спечелим ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР