Футболистът на ЦСКА Адалберто Пеняранда вече тренира пълноценно с отбора

...
Футболистът на ЦСКА Адалберто Пеняранда вече тренира пълноценно с отбора
Коментари Харесай

Звезда на ЦСКА вече тренира на пълни обороти

Футболистът на ЦСКА Адалберто Пеняранда към този момент тренира пълноценно с тима и се чака да играе в идната среща против Етър. Той пропусна последните мачове на „ алените “ поради травма в региона на адукторите, която получи преди дербито с Лудогорец (0:1), написа " Тема Спорт ". Това бе противен удар за треньора Бруно Акрапович, защото в първите два пролетни дуела Пеняранда бе измежду най-хубавите състезател за „ алените “.

Адалберто има общо 7 мача за ЦСКА - 4 в efbet Лига, 2 в Лига Европа и един за Купата на България. Венецуелецът играе при „ алените “ като преотстъпен от британския Уотфорд. Готов за мача с Етър (неделя, 17:00 часа) ще бъде и вратарят Густаво Бусато, който в последните дни се подложи на специфични процедури в пловдивска клиника поради травма.

Вчера „ алените “ упражняваха двуразово. С тима на цялостни обороти се готвят Жеферсон и Федерико Варела. Първият се възвърне от травма в прасеца, получена по време на зимната подготовка. Заради нея Жеферсон към момента не е играл в формален мач тази пролет. Варела пък пропусна последните две срещи на столичани поради вирусно заболяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР