Футболистът на ЦСКА 1948 получи наградата за Играч на 15-ия

...
Футболистът на ЦСКА 1948 получи наградата за Играч на 15-ия
Коментари Харесай

Ивайло Чочев не отрече, че може да се раздели с ЦСКА 1948 през зимата

Футболистът на ЦСКА 1948 получи премията за " Играч на 15-ия кръг " в Първа лига, откакто означи един от двата гола за успеха на неговия отбор против Лудогорец.

" Първо желая да благодаря на всички дали своят вот за мен, моите съотборници са повода да съм тук. Радвам се за успеха над Лудогорец ", стартира коментара си той.
" Разликата на стадиона в Бистрица е, че почитателите са по-близо и се усеща повече атмосферата. На " Васил Левски " са много по-далеч. Предстоят ни 4 мача в много сбит цикъл, треньорите ще имат доста значима роля. Те ротират състава, надяваме се да вземем колкото се може повече точки ".
" Победихме най-хубавия тим в България. В предходни мачове отново играехме добре, само че не взимахме точки. Тази победа се надявам да донесе повече самочувствие и до зимата да сме по-нагоре в класирането. Труден мач ще е с Локо София. Нашият треньор ни сподели същото. Почти никой не ги е надигравал. Важен мач и за двата тима. Надявам се ние да се поздравим с успеха. Всичко зависи от нас. Мога да кажа, че е прелестно когато вкарваш, макар че не е моята задача това. Дай боже да не преставам с головете ", пожела си Чочев.
" Аз съм съсредоточен върху оставащите мачове, желая да бъда здрав, а като пристигна зимата ще забележим накъде ще продължим. Чувствам се добре тук, само че би трябвало да седнем с управлението и да преценим кое е най-хубаво и за двете страни ", сподели футболистът по отношение на спекулациите за бъдещето си, а по-късно добави няколко изречение и за националния тим на България:
" Не завършихме годината допустимо най-добре с националния тим. Равенството с Украйна и загубата от Швейцария не бяха положителни резултати. Мисля, че в случай че имаме повече футболисти в чужбина, ще е по-добре за България. Нормално е като няма резултати, да има рецензии. Може би украинските почитатели желаеха да придадат някаква сила на футболистите, те въпреки всичко след 3-4 дни имаха основен мач. Надявам се и българските игрища да стартират да се пълнят ", изрази усещанията си от Одеса Ивайло Чочев.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР