Футболистът на ЦСКА 1948 Парвиз Умарбаев сподели, че високите цели

...
Футболистът на ЦСКА 1948 Парвиз Умарбаев сподели, че високите цели
Коментари Харесай

Парвиз Умарбаев: ЦСКА 1948 има високи цели, готов съм да играя

Футболистът на ЦСКА 1948 Парвиз Умарбаев показа, че високите цели пред клуба са били главната причина, той да се причисли към тима.

Таджикистанският национал разкри, че е признат добре от останалите си съотборници.

" От клуба имаше интерес към мен още от април месец. С управлението се разбрахме, само че не стана незабавно, тъй като имаше проблеми. Но това не е значимо, значимото е, че към този момент съм част от тима. Приеха ме доста добре, изключително колективът. Според мен това е доста значимо за всеки един нов футболист. Засега всичко ми харесва ", показа играчът в изявление за клубната медия.

Двукратният притежател на Купата на България с Локомотив Пловдив тренира под наставленията на старши треньора Любослав Пенев от към три седмици и напълно скоро ще е подготвен за игра.

" Когато пристигна предлагането от ЦСКА 1948 и се срещнах с управлението, чух упоритостите и ми беше доста забавно. Тук има високи цели и желая да ги реализира дружно с тима. Отборът стартира доста добре и виждам, че има качества. Сезонът е дълъг и има доста мачове. Ще работим крепко и ще забележим къде сме в края. Тренировките минават доста добре, влизам в темп. В момента очаквам документи. Готов съм към този момент да играя ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР