Футболистът на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, стана Играч на

...
Футболистът на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, стана Играч на
Коментари Харесай

Чочев: Нашата цел е да печелим всеки мач, моята задача е да помагам на отбора с головете си

Футболистът на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, стана Играч на мача при успеха над Берое с 3:1 в Стара Загора. Полузащитникът означи първото попадение за своя отбор и към този момент има 17 попадения в efbet Лига този сезон и води безапелационно в тази ранглиста.

„ Доста сложен мач. До 30-ата минута влязохме добре в мача, контролирахме дуела, само че след това нещо се обърка. Най-радващото е, че успяхме да вземем 3 точки на този тежък терен в Стара Загора “.

„ Нашата цел е всеки мач да печелим. Ще е радващо най-после, в случай че успеем да се класираме за Европа. Ще има много мачове. Ще има някои, където ще губим точки, а другите ще печелят, само че най-важната ни цел е да печелим “.

„ Моята задача не е толкоз да въвеждам, само че се веселя, че съумявам да оказвам помощ. Надявам се да вкарам още няколко гола, тъй като по този начин оказвам помощ на тима да печели точки “.

„ От мен се желае да играя добре и да демонстрирам положителни игри. Когато треньорското управление реши, че съм подготвен за националния, аз съм подготвен да отида. Надявам се тази пауза да ни се отрази добре “, съобщи Чочев след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР