Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев получи наградата за играч

...
Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев получи наградата за играч
Коментари Харесай

Ивайло Чочев получи наградата за номер 1 на 19-и кръг в efbet Лига

Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев получи премията за състезател номер 1 на 19-я кръг в родната efbet Лига. Полузащитникът вкара първото попадение против Хебър, което оказа помощ и на " алените " да завоюват трите точки. Чочев благодари за наградата и даде някои забавни отговори на въпросите, които му бяха заложени.

" Добър ден на всички. Благодаря на всички, които гласоподаваха за мен. Радвам се, че съм съумял да впечатля треньорите и да стана футболист на 19-и кръг. Най-важното бе, че взехме трите точки и си спечелихме мача.

Нямам за цел да стана топ голмайстор на шампионата. Искам да оказвам помощ и да печелим. С моите голове печелим точки, уповавам се това да продължава. Ако стана топ голмайстор на края на шампионата, ще бъда благополучен.

20 гола мисля, че е една добра численост и ще бъда удовлетворен, поради и позицията, на която играя. Ще е доста мъчно, има и тежки мачове. Няма да е елементарно, само че се надявам да съумея, тъй като по този начин и тимът ще печели точки.

Мисля, че в случай че бях вкарал тази дузпа, щяхме да спечелим мача с Ботев Враца. Голяма част от виновността е моя. Чувствам се виновен пред моите съотборниците, щаба и клуба, защото беше към 30-а минута и можехме да обърнем мача.

Надявам се идната да я вкарам, може и да би трябвало да трансформира нещо, ще забележим. Следващият път значи Илиян да изключи камерата, като удрям аз дузпа. Терените не са добре, няма какво да се лъжем, само че това са изискванията и би трябвало да се пригодим оптимално бързо, с цел да демонстрираме добра игра. Времето е хубаво към този момент и мисля, че няма да има такива проблеми.

Имаме усложнения, когато би трябвало да играем против тим, който е по-дефанзивен. Срещу тимовете от топ 5 можеш да залагаш на контраатаката и е по-лесно. Нашият тим е привикнал да играе на Бистрица. Смятам, че там се усещаме по-добре. Когато имаме по-голям терен и повече пространство, мисля, че сме по-ефективни.

Много сложен мач ни следва. Загубата с Враца ще смъкна малко настроението, само че желаеме да играем евротурнирите и непременно би трябвало да спечелим мача с Арда, даже и с грозна игра, само че сме длъжни да вземем трите точки.

Това, че е оповестена цел, не значи, че би трябвало да въздейства на нашата игра. Когато сме горе в класирането, това е обикновено. Не знам някое от момчетата да се е тормозило от задачите. Нашата цел са евротурнирите и сме длъжни да победим Арда.

Мисля, че мога да изляза в чужбина. До колкото знам от управлението, имало е и питане през зимата. Аз желая това, само че в случай че офертата задоволява клуба, съм подготвен да изляза в чужбина. В началото, като пристигнах в ЦСКА 1948, играех един до друг с Тодор Янчев. Той ми даваше доста препоръки и ми помагаше на терена. Страхотен футболист е и всеки може да научи нещо от него. Той има и огромно бъдеще като треньор, има доста хубави визии.

Разбира се, в този момент си има дистанцията треньор-футболист и уважението. Не ми е необичайно, само че си има подчиненост във футбола ", показа Чочев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР