Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев изрази задоволство от представянето

...
Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев изрази задоволство от представянето
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Във всеки мач излизаме да се надиграваме

Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев изрази удовлетворение от представянето на тима в Първа лига. Тимът има четири победи и две равенства от старта на новия сезон в българското състезание.

Халфът на ЦСКА 1948 остава отпред в класирането при голмайсторите след шестия кръг. Той осъществя гол от дузпа за успеха на " алените " над Арда Кърджали с 1:0 и със седем попадения отново е първи при реализаторите в елита.

Ивайло Чочев беше определен за Играч номер 1 на 5-ия кръг в анкетата, провеждана от пресклуб „ България “.

„ Това, че отбелязвам голове, значи, че е добре свършена работа от целия тим. Така се случва, че в този момент аз въвеждам. Ще стартират и другите момчета да вкарват. Както споделя нашият треньор, един гол се случва с помощта на целия тим. Целите на нашия треньор са да излизаме за победа, всякога да печелим трите точки. Той не стопира да ни го споделя, че няма значение против кого излизаме. Ние излизаме да се надиграваме “, показа играчът на ЦСКА 1948.

" Лудогорец е един от най-хубавите тимове в България. Взехме точка от тях, можехме да победим. Защо да не ги бием в Разград, когато пристигна този дуел ", сподели още Чочев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР