Футболистът на Тотнъм Серж Орие е прекарал няколко часа в

...
Футболистът на Тотнъм Серж Орие е прекарал няколко часа в
Коментари Харесай

Арестуваха играч на "Тотнъм" заради домашно насилие

Футболистът на " Тотнъм " Серж Орие е прекарал няколко часа в ареста в Лондон, откакто е бил упрекнат в домашно принуждение от приятелката си Хенча Войт, оповестява английското издание " Дейли Мейл ". Задържането на играча се е случило вечерта преди дербито на " шпорите " с " Манчестър Юнайтед ", в което националът на Кот д`Ивоар не взе присъединяване.

26-годишният футболист е бил освободен след няколко часа в ареста, като не му е повдигнато обвиняване.

Той обаче ще отнесе дисциплинарна глоба от " Тотнъм ".

Орие отхвърля да е посягал физически на своята половинка. Британските издания се базират на непосредствен до фамилията, който твърди, че абсурдът сред футболиста и Войт се е случил пред 5-месечната им щерка. По време на спречкването се е намесила полицията.

Снимка: Instagram

Войт, която е фитнес модел и една от риалити звездите на Острова, и футболистът живеят дружно неотдавна. В изявление в края на 2018 година Орие съобщи, че бащинството го е направило по-спокоен и балансиран.

През 2016 година футболистът се забърка в различен скандал, този път като състезател на ПСЖ. Той не бе позволен да влезе на британска територия за мач от Шампионската лига, откакто получи обвиняване за нахлуване над служител на реда. Орие бе наказан на 2 месеца затвор, само че след обжалването заплати санкция от 1300 паунда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР