Футболистът на Славия Христо Попадийн призна, че се е разбрал

...
Футболистът на Славия Христо Попадийн призна, че се е разбрал
Коментари Харесай

Попадийн: Мачът в Русе ще бъде труден заради терена и публиката

Футболистът на Славия Христо Попадийн призна, че се е схванал доста бързо с управлението на тима. Футболистът съобщи, че се усеща доста добре и към този момент навлиза във форма след травмата в главата, която получи.

"Г-н Стефанов ми се обади, предложи ми, и общо-взето диалозите ни протекоха за 5 минути. Разбрахме се доста бързо, усещам се доста добре, аз познавам огромна част от момчетата още от ранна възраст ", показа играчът на "белите " за предаването "Преди кръга " по DIEMA SPORT.

Полузащитникът счита, че мачът в Русе ще бъде сложен, поради терена и почитателите на Дунав.

Попадийн съобщи, че Любомир Киров е от треньорите, които знаят по какъв начин да надъхат футболистите, което е от главно значение за това да покажат какво могат.

Футболистът приказва за наставника на Славия Златомир Загорчич, който изисква доста от своите футболисти, само че Попадийн регистрира това като голям плюс.

"Като отбранителен халф ми е най-удобно да играя, само че по-важното е да съм вътре, без значение на каква позиция ", добави още Христо Попадийн, който изрази очаквания Славия да приключи в Топ 6 в края на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР