Футболистът на Рома Хенрик Мхитарян очаква сериозна психологическа битка в

...
Футболистът на Рома Хенрик Мхитарян очаква сериозна психологическа битка в
Коментари Харесай

Мхитарян: Сезонът на Рома зависи от утрешния мач с Будьо

Футболистът на Рома Хенрик Мхитарян чака сериозна психическа борба в реванша против норвежкия Будьо/Глимт от четвъртфиналите на шампионата Лига на конференциите в четвъртък вечер. Италианският отбор загуби с 1:2 в първата среща в Норвегия.

" Това, което сме създали против тях в предишното не се брои. Сега мислим единствено за идващия мач. Утрешният дуел е подобен, който се играе и с главата. Трябва да покажем, че можем да победим, тъй като сме мощен тим ", съобщи 33-годишният арменски футболист.
 Моуриньо: По-силни сме от Будьо, чакам мача с неспокойствие
Моуриньо: По-силни сме от Будьо, чакам мача с неспокойствие

Двубоят сред Рома и Будьо е на следващия ден (14.04)

Мхитарян обаче отхвърли да разяснява дали ще възобнови контракта си с клуба. " Моята упоритост постоянно е била да спечелвам с тимовете, за които играя. В последна сметка това, което остава е какво си съумял да спечелиш. Колкото до контракта ми, не желая да го разисквам, тъй като мислите ми са ориентирани към идващите мачове. Надявам се да спечелим Лигата на конференциите. Първо обаче би трябвало да спечелим против Будьо/Глимт ", разяснява Хенрик Мхитарян.

" Убеден съм, че работата, която влагаме ще ни помогне. Имахме и много промени спрямо предходната година. Този сезон обаче зависи от утрешния мач ", добави арменецът, който записа 39 мача във всички шампионати за Рома през актуалната спортна година, отбелязвайки 4 гола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР