Футболистът на Реал Мадрид Серхио Рамос и любимата му Пилар

...
Футболистът на Реал Мадрид Серхио Рамос и любимата му Пилар
Коментари Харесай

Сватбата на Рамос: AC/DC, трима от "Барса", Бекъм и без Роналдо

Футболистът на " Реал " Мадрид Серхио Рамос и обичаната му Пилар Рубио се готвят за сватбата на годината в Испания! Въпреки са дружно от 2012 година насам и имат 3 деца - Серхио-младши, Марко и Алехандро, двамата взеха решение, че би трябвало да се врекат във честност и пред закона. Събитието ще се състои през уикенда в Севиля.

Снимка: Getty Images

На него са поканени 500 посетители! Сред тях блестят имената и на трима футболисти от " огромния зложелател " на " Реал " - " Барселона ". На събитието ще участват Жерар Пике и брачната половинка му Шакира, Жорди Алба и Серхио Бускетс. Те са съотборници на Рамос в националния тим на Испания.

Сред поканените обаче липсва името на дългогодишния съотборник на Рамос на " Сантяго Бернабеу " - Кристиано Роналдо. Наскоро младоженецът показа, че не поддържа връзка с португалеца, откакто е минал в " Ювентус ". Двамата минаха през разнообразни стадии в връзките си по време на 9-те години, когато деляха съблекалня. В този интервал " Реал " завоюва 2 шампионска трофеи, 2 Купи на краля и 4 път победи в Шампионската лига.

Снимка: Getty Images

На сватбата ще участват десетки футболни величия - Дейвид Бекъм и брачната половинка му Виктория, Роналдо, Икер Касияс, Роберто Карлуш, Луис Енрике, Раул както и актуалният треньор на Рамос - Зинедин Зидан.

Поканени са още президентът на " Реал " - Флорентино Перес, както и съвсем всички съотборници на младоженеца - настоящият притежател на " Златната топка " Лука Модрич, Лукас Васкес, Кейлор Навас.

Снимка: Getty Images

За положителното въодушевление на гостите младоженците са наели именитата група AC/DC. Според близки до Серхио и Пилар, те са платили за този разкош близо 900 000 паунда.

Туристите в Севиля ще би трябвало да се съобразят със сватбата, защото тя ще бъде строго охранявана, а в събота заран (15 юни) катедралата в града ще бъде затворена за визити.

Рамос разкри преди дни, че категорично е помолил гостите да не употребяват телефоните си по време на събитието, с цел да не бъдат публикувани фрагменти в обществените мрежи от церемонията, а по-известните посетители да се насладят на умерено превозване.

" Ние сме специфични и сватбата ни ще е такава! ", съобщи бранителят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР