Футболистът на Реал Мадрид Еден Азар говори пред белгийската телевизия

...
Футболистът на Реал Мадрид Еден Азар говори пред белгийската телевизия
Коментари Харесай

Еден Азар: Първият ми сезон е лош, но нека ме съдят следващия

Футболистът на Реал Мадрид Еден Азар приказва пред белгийската телевизия RTBL за живота му в испанската столица по време на карантината и за лечението на травмата му.

„ Добре съм. Седя в дома си и се грижа за себе си. В момента се оправям по-добре, шевовете ми бяха отстранени предходната седмица. Но сега имам усложнения да работя. Сега мога да вървя, тъй че всичко върви добре “, показа Азар.

„ Не споделям, че не мога да се заразя с ковид, само че си седнал съм в къщата ми, никой не идва в нея и не се срещам с никого. Малко се тревожа, като всички останали, само че не би трябвало да го предам на другите. Това е най-деликатното. Имаме хора, които се грижат за нас. Загрижен съм за по-слабите хора, които имат повече проблеми “, добави белгиецът.

Атакуващият футболист взе отношение и за решението Европейското състезание да бъде преместено за 2021 година.

„ Надявах се да се възстановя за Евро 2020. Бях отчаян от отлагането му. Всички ще имаме още една година, което е тъпо, само че глезенът ми ще ми разреши да се върна във форма. Мисля, че в този момент е мъчно за почитателите, тъй като те желаят да гледат интернационален шампионат всяко лято. Но също по този начин имам вяра, че живота има цели “, съобщи Азар.

„ Първият ми сезон в Реал Мадрид е неприятен, само че не напълно. Това е година на акомодация. Нека бъда съден във втория. От мен зависи да съм в добра форма следващата година. Отборът е добър. За мен това е ужасно преживяване. Все още имам четиригодишен контракт “, добави белгиецът.

Eden Hazard believes it would only be fair to judge his time at Real Madrid at the end of next season. ⚽️https://t.co/1KyibQS3Yw
— FOX Sports PH (@FOXSports_PH) March 26, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР