Футболистът на Олимпик (Марсилия) Патрис Евра се оказа в центъра

...
Футболистът на Олимпик (Марсилия) Патрис Евра се оказа в центъра
Коментари Харесай

С червен картон още преди мача: Патрис Евра напомни за Кантона след ритник срещу "свой" фен

Футболистът на " Олимпик " (Марсилия) Патрис Евра се оказа в центъра на скандал преди мача с " Витория " (Гимараеш) в Лига Европа. Френският бранител получи червен картон още по време на загрявката, откакто изрита последовател на своя тим в главата.

Според " Екип " Евра е бил обиждан от ентусиасти в продължение на половин час. Бившият футболист на " Манчестър юнайтед " отишъл да приказва с тях, само че се основало напрежение и играчът изпуснал нервите си.

Той беше отхвърлен от тима, само че въпреки всичко " Олимпик " стартира с 11 души. Френският тим отстъпи с 0:1 в мача.

Patrice Evra's assault on a fan after suffering 30 minutes of pre-match verbal abuse from Marseille support - video. pic.twitter.com/DtOoilZhRd
— Get French Football (@GFFN) November 2, 2017

Евра получи рецензии от треньора Руди Гарсия. " Пат е повече от умел футболист и не трябва да реагира. Не можеш да отговаряш на обидите, колкото и тежки да са те. Трябва да се научи да е спокоен ", съобщи Гарсия.

Инцидентът върна спомените за известния " кунг-фу " ритник на Ерик Кантона против ентусиаст по време на мач на " Манчестър юнайтед " против " Кристъл палас " през януари 1995 година Тогава французинът беше осъден за девет месеца.

Сега се чака решението на дисциплинарната комисия на УЕФА по случая с Евра.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР