Футболистът на "Манчестър Сити" Олександър Зинченко попадна в неловка ситуация,

...
Футболистът на "Манчестър Сити" Олександър Зинченко попадна в неловка ситуация,
Коментари Харесай

Футболист се разграничи от съпругата си заради критики към Гуардиола /снимки/

Футболистът на "Манчестър Сити " Олександър Зинченко попадна в неловка обстановка, откакто красивата му брачна половинка Владислава Щеглова, известна като Влада Седан, насочи остри рецензии към… мениджъра Хосеп Гуардиола.
„ Гражданите “ бяха измежду любимците в Шампионска лига, само че отпаднаха на четвъртфинал слез загуба с 1:3 от "Лион ". Това предизвика Влада, която работи като състезателен публицист в Украйна, да каже:
„ Видяхте какво се случи… Не съм футболист, не съм треньор, не съм критик или анализатор. Разбира се, че моето мнение не е меродавно.
Може би нямам право да го споделям и може би Зинченко би ми забранил да го направя, само че, най-меко казано, виновността е напълно на Гуардиола “
„ В подобен решителен миг да се употребява някаква пробна тактичност от страна на "Сити " беше разочароващо. Нямам право да подлагам на критика, само че за какво излезе с трима централни бранители? Просто нямам думи, тъй като да излезе с подобен състав при тези играчи, които има, е необяснимо. Вижте скамейката му. Буквално единствено няколко клуба в целия свят могат да се похвалят, че имат такива запаси “, добави тя.
Олександър реагира, като се… разграничи от мнението. Зинченко не игра в мача против Лион, като остана на аварийна пейка.
„ Лично аз не съм споделил нищо неприятно или осъждащо по отношение на нашата тактичност, тъй че не бъркайте, че това са мои думи, доста ви апелирам. Обяснявах, че ние като играчи разбираме другите тактически условия и се приспособяваме към тактиката, към която се желае да се придържаме. Не съм споделил, че мениджърът е сбъркал против "Лион ". Ако сте гледали минали мои интервютата и сте обърнали внимание на метода, по който приказвам за нашия управител, тогава можете да ми повярвате. Той е №1. Второ – за жена ми. Въпреки че е публицист, тя също по този начин е и почитател. През сезона тя беше с нас на всички мачове – гостувания и семейства, тъй като е огромен почитател на "Сити ", написа той в обществените мрежи.
Зинченко показа още, че брачната половинка му е работила като отчаян почитател, а не като публицист. Той добави още, че написа тези редове по време на… сватбата си. Футболистът подлага на критика остро хората, които са нападнали красивата русокоска, защото по този метод са опорочили най-щастливия ден в живота му.
Влада е една от най-атрактивните спортни журналистки в Украйна. Двамата с футболиста на "Сити " се сгодиха през 2019 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР