Футболистът на Манчестър сити Лирой Сане остана извън състава на

...
Футболистът на Манчестър сити Лирой Сане остана извън състава на
Коментари Харесай

Лирой Сане беше оставен извън състава на Германия за световното

Футболистът на " Манчестър сити " Лирой Сане остана отвън състава на Германия за международното състезание в Русия. Селекционерът Йоахим Льов избра Юлиан Бранд.

" Със сигурност има по-леки дни в живота на селекционера от този, в който би трябвало да изпратя четирима играчи вкъщи. Четирима играчи, които се пребориха за място в предварителния състав посредством представянето си ", сподели Льов.

Освен Сане от тима отпадат Бернд Лено, Джонатан Тах и Нилс Петерсен. Селекционерът сподели, че е приказвал с тях. " Разочарованието, както можете да си визиите, беше голямо. То е като че ли да сте на гишето за чекиране за полета си до Москва, само че да не ви разрешат да се качите ", добави Льов.

След няколко месеца на въпросителни пристигна потвърждението, че Мануел Нойер ще играе на международното. Вратарят на " Байерн " получи контузия и беше опериран при започване на сезона и оттогава не беше играл за баварците.

Преди дни мениджърът на Германия Оливер Бирхоф сподели, че Нойер ще е първи избор за международното.

В състава на бундестима има 13 футболисти, които за пръв път ще вземат участие на международни финали. Сред тях е и Марко Ройс, който поради травми пропусна международното в Бразилия и Евро 2016 във Франция.

Германия е в група F с тимовете на Мексико, Швеция и Южна Корея.

Съставът на Германия
Вратари: Мануел Нойер, Кевин Трап, Марк-Андре Тер Стеген
Защитници: Марвин Платенхард, Йонас Хектор, Матиас Гинтер, Матс Хумелс, Никлас Зюле, Антонио Рюдигер, Джером Боатенг, Йошуа Кимих
Полузащитници: Сами Кедира, Тони Кроос, Месут Йозил, Леон Горецка, Себастиан Руди, Юлиан Бранд, Илкай Гюндоган
Нападатели: Юлиан Дракслер, Тимо Вернер, Марко Ройс, Томас Мюлер, Марио Гомес

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (101)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР