Футболистът на Манчестър Сити и английския национален отбор Рахийм Стърлинг

...
Футболистът на Манчестър Сити и английския национален отбор Рахийм Стърлинг
Коментари Харесай

Стърлинг поздрави Борисов за поисканата оставка

Футболистът на " Манчестър Сити " и британския народен тим Рахийм Стърлинг приветства решението на министър-председателя Бойко Борисов, който изиска оставката на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

В обществените мрежи Стърлинг цитира " Скай Спортс " и съобщи:

" Добро решение от ваша страна, господин Борисов ".

a good move credits to you M. Borissov https://t.co/28dikRPhTE
— Raheem Sterling (@sterling7) October 15, 2019

Министър-председателят, посредством министъра на младежта и спорта Красен Кралев, а по-късно и персонално, съобщи, че държавното управление няма да поддържа никакви връзки с БФС до напускането на Михайлов, който е отпред на централата от 14 години.
Борисов: Не желая държавното управление да бъде ангажирано с този президент на БФС (ВИДЕО) Министър-председателят изиска проверка на БФС
Вчера (14 ноември) българският народен тим по футбол записа най-голямата си загуба като хазаин - 0:6 от Англия. Мачът беше преустановяван два пъти през първото полувреме поради расистки викания от трибуните, които най-вероятно ще доведат до наказания от страна на УЕФА.
Михайлов не устоя, напусна с джипа много преди края на мача с Англия (ВИДЕО) Този път президентът на БФС се качи в автомобила си пред стадион "Васил Левски "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР