Футболистът на Манчестър Сити Фил Фоудън участва в сбиване часове

...
Футболистът на Манчестър Сити Фил Фоудън участва в сбиване часове
Коментари Харесай

Фил Фоудън се поредна изцепка извън терена, заедно с майка си участва в масов бой

Футболистът на Манчестър Сити Фил Фоудън взе участие в сборичкване часове след загубата с 2:3 от в нощес. Това се случи по време на галавечерта в бойните спортове в “Манчестър Арена ”, на която Кел Брук съкруши Амир Хан в предстоящата с голям интерес борба сред някогашните международни първенци в бокса.

От набиращо известност видео в обществените мрежи се вижда по какъв начин 21-годишният Фоудън и русокоса жена си разменят реплики с група мъже, след което влизат в една стая. От там обаче след това излиза майката на футболиста - 41-годишната Клеър, която влиза в спор с мъжете и блъска единия от тях. После той я удря и по този начин се поставя началото на мелето. В един миг Фил Фоудън се появява още веднъж и протяга ръка да удря.

Lollll Foden didn’t take spurs loss well
— Bbhubbbuh b (@bbhubbbuh)
По-рано във въпросната вечер британският национал беше изиграл цялостен мач за Сити.
 Манчестър Сити
Това не е първа изцепка за Фил Фоудън. Преди по-малко от два месеца стана ясно, че той и съотборникът му Джак Грийлиш са купонясвали и на сутринта отишли на подготовка в незадоволително положение. По това време мениджърът на първенците Джосеп Гуардиола не е бил въз основата, само че асистентите му го уведомили за издънката на двамата. По тази причина Пеп наказа Грийлиш и Фоудън с изваждане от групатa.

През есента на 2020 година пък Фоудън беше отхвърлен от лагера на националния отбор, откакто се разбра, че дружно с Мейсън Грийнууд са вкарали девойки в хотелската си стая в Рейкявик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР