Футболистът на Лудогорец - Вирджил Мисиджан, е най-желаният играч от

...
Футболистът на Лудогорец - Вирджил Мисиджан, е най-желаният играч от
Коментари Харесай

Огромен интерес към Мисиджан, холандецът попаднал в полезрението на Куман

Футболистът на Лудогорец - Вирджил Мисиджан, е най-желаният състезател от състава на българския първенец. Интересът от страна на задгранични тимове да го привлекат в редиците си е значителен. В офиса на “орлите” непрестанно постъпват запитвания за цената на бързоногото крило, научи Sportal.bg . Нещо повече - през последната година шефовете на Лудогорец са отклонили няколко съответни предложения за състезателя, като една от тях е била много съблазнителна.

 Лудогорец подчини Ботев (Пд) с 4:2 @@@

Мисиджан е направил мощно усещане на няколко мениджъри с отлични позиции на европейския пазар с играта си през първото полувреме на мача с Милан в Разград. Тогава холандецът направи няколко мощни пробива, които накараха Дженаро Гатузо да насочи остра забележка към своите ученици. През пролетта Мисиджан се намира в отлична форма и несъмнено е най-полезния футболист на Лудогорец.

Във футболните среди към този момент се заприказва, че играчът е попаднал в полезрението на селекционера на националния тим на Холандия Роналд Куман. Мисиджан е добре познато има в своята татковина. Той има изиграни два сезона с екипа на Вилем II още преди да навърши 20 години. Единият е в елита на Холандия, където изиграва 34 мача и отбелязва 4 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР