Футболистът на Лудогорец - Абел Анисе, призна, че основната цел

...
Футболистът на Лудогорец - Абел Анисе, призна, че основната цел
Коментари Харесай

Анисе: Не съм уплашен от никого, не мисля да си ходя от Лудогорец

Футболистът на Лудогорец - Абел Анисе, призна, че главната цел на него и сътрудниците му е отстраняването на Милан в идната борба сред двата отбора в Лига Европа. Това се случи след равенството с Шахтьор в контролна среща, играна в Турция.

" Всеки знае какъв брой добър тим е Шахтьор. Още сме при започване на подготовката. Треньорът направи по този начин, че да изглеждаме по друг метод. Трудно ми беше против противника, само че не беше нещо по-специално за мен.

 Лудогорец - Ботошани 2:0 @@@

Всички мислим за дуела против Милан и за мачовете ни от шампионата. Милан е огромен тим, само че ще играем за победа против тях. Необходимо е да се подготвим оптимално добре и нека ги изненадаме. Това е задачата на нашия клуб. Искаме да ги отстраняваме.

Предполагам, че и те са със същата настройка. Но футбол е, всичко може да се случи. Не съм изплашен от никого. Който е по-добър, дано завоюва. Не мисля да си вървя от Лудогорец. Мисля единствено за оставането си тук и да давам най-хубавото от себе си. Засега оставам, по-късно ще забележим ", съобщи Анисе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР