Футболистът на Лудогорец Абел Анисе е участвал в пътнотранспортен произшествие

...
Футболистът на Лудогорец Абел Анисе е участвал в пътнотранспортен произшествие
Коментари Харесай

Футболист на Лудогорец претърпя пътен инцидент преди мача с ЦСКА

Футболистът на Лудогорец Абел Анисе е взел участие в пътнотранспортен произшествие два дни преди мача с ЦСКА, разбра Дарик радио. Вчера след тренировката мадагаскарецът е бил освободен от Димитър Димитров – Херо, с цел да прескочи до София и да уреди свои документи. По пътя колата, с която е пътувал халфа, е ударена откъм гърба от камион. Инцидентът не е сериозен и всичко се е разминало единствено с малко смачкани ламарини. Абел Анисе е бил в ролята на пасажер, а автомобилът е ръководен от различен човек от щаба на Лудогорец.

Двамата представители на първенците са добре и няма никакви последици за здравето им. Инцидентът няма да попречи на Анисе да вземе присъединяване в дуела с ЦСКА на следващия ден на стадион „ Българска войска “.

Лудогорец към този момент смени своята база на престояване преди мача, като се реалокира от Благоевград в София. Днес разградчани ще проведат подготовка на терен в столицата.

ЦСКА посреща Лудогорец в четеъртфинал за Купата на България в четвъртък, от 17.30 часа. Битката може да бъде следена с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР