Футболистът на Локомотив София Симеон Славчев сподели мнението си след

...
Футболистът на Локомотив София Симеон Славчев сподели мнението си след
Коментари Харесай

Славчев: Тази точка не ми е щастлива, разочарованието е повече

Футболистът на Локомотив София Симеон Славчев показа мнението си след . Именно Славчев бе създател на попадението за "железничарите ".

"Разочарованието е повече. Мисля, че по-чистите положения бяха за нас. Създадохме много стопроцентови положения, не успяхме да ги осъществяваме. Не ми е толкоз щастлива тази точка, надявах се на победа. Но пък с претенциите на Локомотив, една точка си е значима, и то против ЦСКА ", съобщи Славчев.

"В моя случай вратарят мазета сносно. За ситуацията на Върджил - трябваше да насочи топката. Октавио също трябваше да е по-точен. Не е до шанс, уповавам се отсега нататък да взимаме повече точки и да играем по-добре. За себе си съм благополучен за гола. Искаше ми се да е надвит. Уважение към съперника. "

"В момента съм в тим с добра химия, разбираме се на терена. Получават се положителни комбинации, тъй като имаме едно и също виждане върху играта. Това ме прави благополучен, мога да покажа цялостния си капацитет. Мисля, че това е разковничето. "

"Не обичам да употребявам клишета и лозунги. Нека упражняваме, да идват положителни резултати, пък каквото сабя покаже ", приключи Славчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР