Футболистът на Локомотив (Пловдив) Йосип Томашевич обяви пред хърватското издание

...
Футболистът на Локомотив (Пловдив) Йосип Томашевич обяви пред хърватското издание
Коментари Харесай

Томашевич: Тренираме по двама, не съм виждал отбора от 20 дни

Футболистът на Локомотив (Пловдив) Йосип Томашевич разгласи пред хърватското издание " Slobodna Dalmacija “ по какъв начин смърфовете организират своите тренировки на " Лаута ".

" Не знам каква е обстановката в Сплит, само че Пловдив е два пъти по-голям като население, а има толкоз малко инфектирани хора, което е доста хубаво ", споделя Томашевич, след което споделя, че смърфовете съблюдават рекомендациите на здравните управляващи и упражняват най-много по двама индивида.

" В клуба няма никой, само че от време на време вървим на стадиона, с цел да упражняваме по двама. След това се прибирам с такси. Задължително съм с маска и употребявам дезинфектант. С останалите по-често се чуваме, в сравнение с виждаме, тъй като упражняваме единствено по двама. Имаме прецизен график за това по кое време да идваме и по кое време да си тръгваме. Освен това сме на разстояние от два метра, тъй че не съм виждал тима от 20 дни. Треньорът Бруно Акрапович е със фамилията си в Германия, само че по Viber всички получихме проект и стратегия за работа по време на ковид ", добавя Томашевич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР