Футболистът на Локомотив Пловдив Пиер Зебли сподели, че помощта на

...
Футболистът на Локомотив Пловдив Пиер Зебли сподели, че помощта на
Коментари Харесай

Пиер Зебли: Разчитаме на феновете ни да ни дават допълнителна мотивация

Футболистът на Локомотив Пловдив Пиер Зебли показа, че помощта на почитателите играе значима роля в представянията на отбора.

Играчът описа за пътя на своята кариера.

" Първият ми тим в Европа е Бастия, след това бях в школата на Интер, последва и първи професионален договор с Перуджа. Бях трансфериран в Генк, играх чартърен в Асколи и след това още веднъж се завърнах в Генк. През февруари 2022 година се озовах в България и заиграх за Царско село”, разяснява той в изявление за клубната медия.

Полузащитникът разкри, че треньорският щаб има високи условия към състезателите.

" Тук съм от старта на подготовката, съотборниците ме одобриха чудесно, с някои се познавах, играл съм против тях, а в този момент играя дружно с тях. Треньорът изисква доста от нас, по тази причина ние даваме максимума. Готвим се крепко, с цел да сме в отлична форма, да помогнем на отбора ида се представяме на равнище. Чувствам се добре, всички в клуба ме одобриха чудесно, и чиновници, и шефове ", добави той.

Отборът на Локомотив Пловдив реализира при семейството си на Пирин Благоевград в дуел от 1-ия кръг на Първа лига.

" Първата ни среща беше вкъщи, не беше елементарен мач, само че благодарение на последователите ни успяхме да победим. Благодаря на почитателите за поддръжката, сезонът няма да бъде лек, само че разчитаме на тях да ни дават мотивация и да ни оказват помощ в сложните моменти”, добави той.

Халфът има вяра, че " смърфовете " могат да измъкнат позитивен резултат в мача против първенците.

" Предстои среща с първенците от Лудогорец. Това ще е значим мач за нас, само че също по този начин и сложен. Имаме почит към тях, само че няма да излезем да играем със боязън. Ще се борим в мача за позитивен резултат. Ще дадем максимума от нас и ще забележим по какъв начин ще приключим най-после. Резултатът, уповавам се, ще е в наша изгода. Само Локо”, приключи той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР