Футболистът на Ливърпул Луис Диас призова похителите да освободят на

...
Футболистът на Ливърпул Луис Диас призова похителите да освободят на
Коментари Харесай

Луис Диас призовава похитителите да освободят баща му сега

Футболистът на Ливърпул Луис Диас прикани похителите да освободят на татко му неотложно.  

Родителите на звездата са били на бензиностанция в град Баранкас, покрай границата на Колумбия с Венецуела в събота, когато бяха отвлечени от въоръжени мъже на мотоциклети. 

Майката на крилото на " мърсисайдци "  Силенис Маруланда беше избавена в границите на часове от полицията, само че издирването на татко му Луис Мануел Диас продължава. 

Футболистът насочи апел посредством обява в историята си в Instagram във вторник вечерта, до момента в който майка му и други членове на фамилията участваха в бдение, призоваващо за освобождението на роднината им. 

26-годишният разгласява изображение, анонсиращо събитието, което гласеше: " Марш за освобождението на " Мане "  Диас. 

Публикацията включваше също детайлности за времето и мястото на бдението и още: " Донесете свещта си, с цел да запалите светлината на вярата – ОСВОБОДЕТЕ Гражданско отделение СЕГА! ", обърна се играчът обществено към похитителите. 

Полицейски въздушни и сухопътни патрули претърсват гора в Северна Колумбия на фона на все по-нарастващите опасения, че бащата на Диас може да е бил прекаран незаконно през границата във Венецуела. 

Колумбийските специфични сили също са взели участие в огледа на региона, който обгръща и планинска верига. Полицията предложи премия от 48 000 $ за информация, която би довела до спасяването на Диас старши. От полицията имат вяра, че са разпознали двама заподозрени за отвличането, съобщи The Guardian. 

Престъпниците в Колумбия от дълго време отвличат цивилни лица за откуп, с цел да финансират своите интервенции, само че случаите са се нараснали през последните години. Ескалацията идва макар напъните на държавното управление да реализира преустановяване на огъня с размирен групи, напомня Sky News. Засега нито една формация не е поела отговорност за отвличането. 

Луис Диас е считан за един от най-талантливите играчи в Колумбия и се причисли към Ливърпул от Порто предходната година в договорка, за която се твърди, че е на стойност към 50 милиона паунда. Хиляди почитатели, футболни управници и мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп са измежду тези, които изпратиха известия в поддръжка на играча.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР