Футболистът на Левски Валери Божинов поднесе извиненията си към феновете

...
Футболистът на Левски Валери Божинов поднесе извиненията си към феновете
Коментари Харесай

Божинов се извини на сините фенове: Знаем, че сме ви огромни длъжници

Футболистът на Левски Валери Божинов сервира извиненията си към почитателите на тима след провалянето от ЦСКА в дуел от 35-ия кръг на Първа лига, Първа шестица.

Божинов употребява профила си в обществената мрежа Instagram, с цел да се обърне към последователите и да съобщи, че футболистите не са били на тяхното равнище и е наясно, че са длъжници на почитателите.

„ Вие бяхте страхотни по време на мача, а след него показахте за следващ път, че Синята общественост е ненадмината. Публиката на Левски обича великия клуб и не е зад него единствено, когато побеждава. Знам, че последните сезони са тежки, знам че всички сме ви големи длъжници”, написа Валери Божинов и изрази убеденост, че отборът ще получи поддръжка и в в идващия си мач, тъй като „ Левски е задължен да играе в Европа”.

Освен апела за поддръжка, Божинов добави още:

„ Младите момчета имат потребност от вас. Без вас и свещената синя фланелка сме нищо. Футболният Левски е легенда, която създадохте вие и тези преди вас, които гордо носеха сините шалчета. Благодаря ви! Един ден в Левски, цялостен живот от Левски!”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР