Футболистът на Левски (Стражица) Никола Николов се оказа младият мъж,

...
Футболистът на Левски (Стражица) Никола Николов се оказа младият мъж,
Коментари Харесай

Млад футболист се хвърлил под влака край Стражица заради борч към лихвари

Футболистът на Левски (Стражица) Никола Николов се оказа младият мъж, който се хвърли под влака на гарата в Стражица и почина на място.

Инцидентът стана към 15 часа през вчерашния ден. Мъжът изскочил ненадейно и лежащ на релсите, по този начин намерил гибелта си под бързия трен от София към Варна.

Сигналът за случая, който е станал сред жп гара Стражица и спирка Антоново, е подаден към 15 часа. Според показанията на машинистите, младият мъж ненадейно е изскочил на линията и е лежащ на релсите. Композицията е предходна върху него.

На място бе осъществен оглед. След края на следствените дейности влакът, в който пътуваха 152-ма пасажери, е потеглил със 100 минути забавяне.

Никола Николов е на 28 години, ерген. Работил е в завода за радиатори в града. В Стражица всички го познават като Коко. Известен е на футболните почитатели, защото е футболист на локалния Левски. От клуба незабавно пуснаха жалейка във Facebook, стотици почитатели показаха своите съболезнования.

В града нямат пояснения за самоубийството. Приятелите на младия мъж споделят в обществените мрежи, че той не е изглеждал обезпокоен и неудомяват какво го е предиздвикало да вземе съдбовното решение.

По непотвърдена информация, Николов дължал доста пари на лихвари и евентуално борчовете са причина да посегне на живота си, написа "Труд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР